23 Φεβ 2011

Καρατόμησαν τον επικεφαλής των κινητοποιήσεων στα ΜΜΜ

Όπως σημειώνει η “Ε”, Η ΠΑΣΚΕ στις αστικές συγκοινωνίες αντικατέστησε τον Νίκο Κουλουμπαρίτση από γραμματέα της εκτελεστικής γραμματείας, υποβιβάζοντάς τον σε απλό μέλος.
Πρόκειται για τον συνδικαλιστή που σήκωσε στις πλάτες του το μεγαλύτερο... βάρος των κινητοποιήσεων στα ΜΜΜ, αφού ως πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΑ και του Σωματείου Οδηγών της ΕΘΕΛ (μπλε λεωφορεία) κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στην κυβέρνηση και στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μέσω των διαρκών απεργιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις τάξεις των συνδικαλιστών των ΜΜΜ, η κίνηση αυτή ήταν προδιαγεγραμμένη από καιρό, καθώς η κυβέρνηση έψαχνε συνεχώς τρόπους να «φάει» τον συνδικαλιστή που εκπροσωπεί -όπως οι ίδιοι λένε- το πραγματικό ΠΑΣΟΚ και όχι το… εκσυγχρονισμένο. «Δεν τους έκανε τη χάρη να φτιάξει απεργοσπαστικούς μηχανισμούς και δεν συμβιβάστηκε».
Ο Ν. Κουλουμπαρίτσης προτίθεται να παραιτηθεί από την προεδρία του συνδικάτου, παρ’ όλο που πηγές της ΠΑΣΚΕ διατείνονται ότι δεν τέθηκε ποτέ θέμα διαγραφής και ότι σαφώς παραμένει πρόεδρος. «Δεν μπορεί να συγκεντρώνονται τόσες αρμοδιότητες σε ένα πρόσωπο», επισήμαναν στην «Ε».
Πηγή: www.antinews.gr