23 Φεβ 2011

Μεγαλειώδεις Πορείες στο κέντρο της Αθήνας. Πολύ μικρή η συμμετοχή των Ταχυδρομικών

Στους δρόμους 100.000 
άνθρωποι
Φωτο: newsbeast
Σε πολλές δεκάδες χιλιάδες ανέρχεται ο αριθμός των σημερινών διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας. 
Για μια φορά ακόμη η συγκέντρωση και η πορεία του ΠΑΜΕ ήταν η πιο οργανωμένη και η πιο πολυπληθής. 
Χιλιάδες ήταν όμως και ο απλός κόσμος που αυθόρμητα και μη αντέχοντας την σημερινή κατάσταση κατέβηκε να διαδηλώσει κατά της κυβερνητικής πολιτικής του... μνημονίου έξω από οργανωμένες ομάδες και συνδικάτα.
Μικρότερη των προσδοκιών για ακόμη μια φορά  ήταν η συγκέντρωση έξω από το κτίριο της ΓΣΕΕ, που αποδεικνύει πως οι εργαζόμενοι είναι απογοητευμένοι από τα συνδικάτα, δεν τα εμπιστεύονται και έχουν απομακρυνθεί απ' αυτά, εξαιτίας της ανοχής που  δείχνουν τον τελευταίο χρόνο απέναντι στις αντεργατικές κυβερνητικές πολιτικές της λιτότητας που οδήγησαν στη φτώχεια και την εξαθλίωση το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού μας.
Απογοητευτική ήταν και η συμμετοχή των Συναδέλφων Ταχυδρομικών στη σημερινή συγκέντρωση και πορεία. Οι παλιές καλές εποχές που τα μπλογκς των Ταχυδρομικών ήταν από τα πλέον πολυπληθή και είχαν ζωντάνια και παλμό, σιγά-σιγά έχουν εκφυλιστεί και έχουμε μείνει ελάχιστοι να αναπολούμε τις παλιές δόξες, που διηγώντας τες να κλαις.
Οι παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύουν την τραγική πραγματικότητα που σήμερα βιώνουμε.
Στην Αθήνα εργαζόμαστε πάνω από 4.000 Ταχυδρομικοί και σήμερα δεν μαζευτήκαμε ούτε 100 !!!.
Φταίει μόνο η απαξίωση του συνδικάτου και η αδιαφορία του κόσμου, ή μήπως κάποιοι φρόντισαν... για να έχουμε σήμερα αυτή την απαράδεκτη εικόνα;;;