8 Απρ 2011

Λιάπης: Αφήνω τα γουρούνια στη λάσπη τους ...

Mε έναν μύθο του Αισώπου σχολιάζει ο Μιχάλης Λιάπης τις φήμες και τα σενάρια των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν να είναι ο..
"γαλάζιος" υπουργός που έχει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς 178 εκατ. ευρώ.

Σε δηλώσεις του στο... "Έθνος της Κυριακής", ο κ. Λιάπης εμφανίζεται οργισμένος με τα δημοσιεύματα που τον φωτογραφίζουν ως τον υπουργό με τις καταθέσεις- "μαμούθ" και αναφέρει χαρακτηριστικά: "Αφήνω τα γουρούνια στη λάσπη τους".

Mάλιστα, όπως εξηγεί ο ίδιος, τον λόγο έχουν πλέον τα δικαστήρια, όπου θα προσφύγει εναντίον όσων μέσων ενημέρωσης ενέπλεξαν το όνομά του στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του "Έθνους", μόλις ο πρώην υπουργός ενημερώθηκε για τη δήλωση κύκλων του υπουργείου Οικονομικών ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για "γαλάζιο" υπουργό με τις υπέρογκες καταθέσεις, ο Μιχάλης Λιάπης δήλωσε στην εφημερίδα: "Οι συκοφάντες ξεσκεπάστηκαν και ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν. Η Ελλάδα δεν μπορεί να μετατρέπεται σε ζούγκλα για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα κάποιων".

Tέλος, σημειώνεται πως, σύφωνα με το "Έθνος", ο πρώην υπουργός μιλώντας με παλαιούς του φίλους, επιβεβαιώνει πως αυτή τη περίοδο προετοιμάζει τη συγγραφή ενός βιβλίου που θα αφορά πρόσωπα και γεγονότα της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας.

Πηγή: http://nonews-news.blogspot.com/