25 Μαΐ 2011

«Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών»: Διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό από τις συζητήσεις

Με την ανάρτηση πανό «Ναι στην ομοψυχία, όχι στη συνενοχή, η Ελλάδα δεν πωλείται», στην είσοδο του Κοινοβουλίου, οι βουλευτές Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου,...
εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για τον αποκλεισμό του κόμματος «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών», από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς. Σημειώνουν, ότι το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών είναι πολιτικό κόμμα που έχει εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο, υπάρχει και δραστηριοποιείται στην Βουλή από τους δύο βουλευτές.
Σε γραπτή δήλωση τους, οι κ.κ. Δημαράς και Οικονόμου, κατηγορούν τον πρωθυπουργό ότι «συμπεριφερόμενος σαν Λουδοβίκος καλεί στο μέγαρο Μαξίμου, να ενημερώσει και να ακούσει απόψεις, πολιτικούς φορείς και αρχηγούς «α-λα-καρτ» και ότι «διακρίνει τα νόμιμα κόμματα σε «πράσινους» και «βένετους», σε αριστερούς και μη αρεστούς». Κάνουν λόγο για «προφανή μικροκομματικά κίνητρα» του πρωθυπουργού, «με τα οποία κουρελιάζει τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς» και καταλήγουν ότι για την «επιλογή του αυτή θα πρέπει να απολογηθεί στον ελληνικό λαό, τον μόνο που είναι κυρίαρχος στο σπίτι του».
Πηγή: http://www.eklogika.gr/