13 Ιουλ 2011

Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (Συνάντηση Διοίκησης - ΠΟΣΤ)

Στα νέα γραφεία της εταιρίας έγινε χθες η συνάντηση της Διοίκησης (Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου) και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της...
ΠΟΣΤ.
Η έδρα της θυγατρικής εταιρίας των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ μεταφέρθηκε από την Αγία Παρασκευή σε νέο κτίριο στην διασταύρωση των οδών Βουλιαγμένης και Ιλιού στο Νέο Κόσμο.
Οι εγκαταστάσεις του κτιρίου έχουν επιφάνεια 1660 τ.μ. και το κόστος ενοικίασης μειώθηκε περίπου στο μισό σε σχέση με το προηγούμενο.
Η μετακόμιση έγινε πριν λίγες ημέρες και η εγκατάσταση στο νέο κτίριο βρίσκεται στο στάδιο της προσαρμογής.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ ενημέρωσε τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΣΤ πως η εταιρία αυτή την περίοδο εφαρμόζει ένα πρόγραμμα επέκτασης του δικτύου της μέσω δημιουργίας πρακτορείων σε πολλά σημεία της χώρας, για να αντιμετωπίσει αφενός τον ανταγωνισμό, αφετέρου να ξεπεράσει τις αγκυλώσεις του θεσμικού πλαισίου σε σχέση με την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της.
Τόνισε την ανάγκη ανάπτυξης συνεργειών με την μητρική (ΕΛΤΑ) στη δημιουργία νέων προιόντων και υπηρεσιών, π.χ. μιας νέας  ποιοτικής υπηρεσίας για επίδοση συστημένων απογευματινές ώρες σε τόπο που εξυπηρετεί τον πελάτη.
Γενικά παρουσίασε μια σχετικά θετική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται σήμερα η εταιρία, παρά τους αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά των ταχυμεταφορών και εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία για το μέλλον.
Ίδωμεν!!!