2 Αυγ 2011

Ανοιγοκλείνουν τη Μεσογείων οι ταξιτζήδες


Ξαναέκλεισαν τη λεωφόρο Μεσογείων πριν λίγα λεπτά οι ιδιοκτήτες ταξί. Ο επικεφαλής της τροχαίας που βρίσκεται στο σημείο τους κάλεσε...
να ανοίξουν άμεσα το δρόμο, διαφορετικά θα επέμβει η αστυνομία.
Σε αποκλεισμό της λεωφόρου Μεσογείων και στα δύο ρεύματα προχώρησαν στις 09.00 το πρωί οι ιδιοκτήτες ταξί. Στην κίνηση προχώρησαν συμβολικά για πέντε λεπτά.
Η ταλαιπωρία των οδηγών αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη, καθώς η τροχαία στέλνει τα οχήματα από άλλους δρόμους για να αποφύγουν την οδό Μεσογείων.
Ο πρόεδρος του σωματείου αναμένεται να επιχειρήσει συνάντηση με τον υπουργό Γ. Ραγκούση.
Στην Κνωσό οι ταξιτζήδες της Κρήτης
Σε αποκλεισμό του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού σχεδιάζουν να προχωρήσουν σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί της Κρήτης. Οι αυτοκινητιστές σχεδιάζουν να επιτρέψουν στους επισκέπτες να επισκεφθούν το χώρο χωρίς να πληρώνουν, αφού τα ταμεία δε θα λειτουργούν.
Άλλοι αυτοκινητιστές θα μεταβούν στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου αναμένεται να οδηγηθούν οι δύο συλληφθέντες κατά τα χθεσινά επεισόδια στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Εν τω μεταξύ υπό κατάληψη εξακολουθεί να τελεί η Περιφέρεια Κρήτης.
Εκδηλώσεις στην Πάτρα
Με διάφορα χάπενινγκς αναμένεται να υποδεχτούν τους επιβάτες ενός κρουαζιερόπλοιου, οι ιδιοκτήτες ταξί και οι φορείς της Πάτρας. Οι ταξιτζήδες μάλιστα θα μεταφέρουν δωρεάν τους τουρίστες σε διάφορα σημεία της πόλης.
Κατάληψη στη Διεύθυνση Μεταφορών Θεσσαλονίκης
Ανυποχώρητοι παρουσιάζονται και οι ιδιοκτήτες ταξί στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα προχώρησαν λίγο πριν τις 10.00 το πρωί σε συμβολική κατάληψη της Διεύθυνσης Μεταφορών της πόλης. Εκεί αναμένεται να κάτσουν για περίπου μία ώρα.
  Πηγή: http://www.newsbomb.gr/