12 Φεβ 2012

Στις φλόγες τράπεζες και καταστήματα - Χάος στο κέντρο

Η ένταση έχει μεταφερθεί στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα.
Συνεχίζεται με αμείωτο ο ρυθμό ο κλεφτοπόμεος μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών γύρο από το Σύνταγμα και ενώ στη Βουλή συζητούν το νέο μνημόνιο. Αυτή την ώρα επικρατεί το απόλυτο χάος στους δρόμους γύρω από την πλατεία Συντάγματος και στη ....
λεωφόρο Βασ. Αμαλίας, ενώ στις οδούς Ακαδημίας και Σταδίου, μικρές ομάδες κουκουλοφόρων σπάνε βιτρίνες καταστημάτων και συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Οι αστυνομικοί κάνουν εκτετεμάνη χρήση χημικών στο ύψος της πλατείας Κλαυθμώνος αλλά και στην περιοχή από την πλατεία Συντάγματος μέχρι τους στύλους του Ολυμπίου Διός. 
Αρκετοί από τους διαδηλωτές έχουν μεταφερθεί προς την Ομόνοια.
Στις 20.30 τυλίχθηκαν στις φλόγες ένα υποκατάστημα της Eurobank στην οδό Κοραή, το Kosta Boda στη συμβολή των δρόμων Χρήστου Λαδά και Σταδίου και ένα κατάστημα δίπλα στο Υπουργείο Εργασίας στην Σταδίου. Επίσης παραδόθηκε στις φλόγες κατάστημα της Alphabank.
Φωτογραφία από κατάστημα στη Σταδίου και Χρήστου Λαδά.
Φωτογραφία από την Alphabank στη Σταδίου.
Φωτογραφία από τη φωτιά στο κινηματογράφο Αττικόν. 

Το γύρο του κόσμου κάνουν μέσα από το Reuters όλα όσα γίνονται στην Αθήνα.Το γύρο του κόσμου κάνουν μέσα από το Reuters όλα όσα γίνονται στην Αθήνα.
Πρωταγωνιστεί η Αθήνα, για ακόμη μία φορά, σε όλα τα ξένα δίκτυα, λόγω των εκτεταμένων επεισοδίων που κάνουν το γύρο του κόσμου μέσα από το Reuters.

Δείτε τις φωτογραφίες που μεταδίδει το πρακτορείο.

Νέες φωτογραφίες του Reuters δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο.
Συνεχείς είναι η ροή φωτογραφιών σε διεθνή πρακτορεία με θέμα την Αθήνα και τα επεισόδια που γίνονται στο κέντρο της Αθήνας. 
Δείτε τις νέες φωτογραφίες.

 
Πηγή: http://www.24h.gr/