16 Φεβ 2012

Διαμαρτυρία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΛΤΑ ν. Φθιώτιδας & Ευρυτανίας


 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ  ΕΛ-ΤΑ
ΝΟΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ &ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Λαμία 16-02-2012 
 ΠΟΣΤ
Αριστοτέλους 11-15
104 32 ΑΘΗΝΑ
                                    
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την πρακτική της Διοίκησης του Οργανισμού, να επιλέγει καθημερινά την συρρίκνωση και την απαξίωση.
Με προπέτασμα καπνού και μέσα στο έντονα νεφελώδες τοπίο, έχει αφήσει τους ....
εργαζόμενους στην τύχη τους και τους πελάτες μας βορά στα ιδιωτικά συμφέροντα.

·        Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε για την απαγόρευση – αναστολή των προσλήψεων ΕΣ/ΟΧ,  εφαρμόζοντας η Διοίκηση το αδιανόητο «όποιος πρόλαβε πήρε εκτάκτους», όποιος δεν πρόλαβε πρέπει να εξαντληθεί εργασιακά και να υπομείνει τις τριτοκοσμικές πρακτικές τους.
·        Με την συγχώνευση των υπηρεσιακών  δρομολογίων πολλά Καταστήματα αναγκάζονται πλέον να κλείνουν αποστολές από τις 10,30΄ το πρωϊ. Αναρωτιόμαστε μετά τις 10,30΄ υπάρχει ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, τα αντικείμενα που καταθέτουν οι πελάτες μας ( όσοι μας απέμειναν ) τι γίνονται ?
·       Καταστήματα κλείνουν , αγροτικά δρομολόγια συγχωνεύονται, Καταστήματα γίνονται προωθημένες θυρίδες, αστικοί τομείς μένουν ανεκτέλεστοι , οι πελάτες ψάχνουν τα γράμματά τους  και τόσα άλλα………..
·       Επί πλέον κάθε τρίμηνο, μας γίνεται αφαίμαξη του ήδη πενιχρού μισθού μας                                 

Τελικά υπάρχει Οργανόγραμμα , υπάρχει σχέδιο , υπάρχουν στόχοι , υπάρχει Διοίκηση , υπάρχει ΕΛ-ΤΑ ή όλα έχουν αφεθεί στον αυτόματο πιλότο.

Εκείνο όμως που πρέπει να αποδείξουμε όλοι μας , τις δύσκολες αυτές στιγμές όπου το οικοδόμημα του ΕΛ-ΤΑ που είναι περιουσία των εργαζομένων κλονίζεται και οδεύει προς την εκποίηση , είναι ότι υπάρχει συνδικαλιστικό κίνημα, που μπορεί  να γίνει ανάχωμα στην επερχόμενη διάλυση. Ζητάμε την άμεση  παρέμβασή σας , πριν είναι αργά .                                                        

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : Παρατάξεις ΠΟΣΤ 
                                            ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
 Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας




  Βάιος Μπουρογιάννης      Κων/νος Χαλάτσης