21 Μαρ 2012

Έγγραφο προς τη Διοίκηση του ΕΛΤΑ από το Σωματείο Φθιώτιδας & Ευρυτανίας


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ  ΕΛ-ΤΑ
ΝΟΜΩΝ  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ & ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
                                                                                                   Λαμία 19-03-2012

Δ/ντα Σύμβουλο ΕΛ-ΤΑ
κ.  Βαρσάμη Χρήστο
101 88   ΑΘΗΝΑ
κ. Σύμβουλε
σας ενημερώνουμε ότι πρόσφατα δεχτήκαμε αιτήματα από συναδέλφους οι οποίοι διαμαρτύρονται ότι ο ΕΛ-ΤΑ δεν τους έχει καταβάλει εδώ και πάνω από ένα χρόνο την αποζημίωση που δικαιούνται για την καταχώρηση στο σύστημα WEB RIPOSTE των ...
συνταξιούχων και επιδοματούχων ΟΓΑ (πολύτεκνα).

Το έργο της καταχώρησης έγινε στο τέλος του 2010 και αρχές του 2011 και οι συνάδελφοι εργάστηκαν πέραν του ωραρίου εργασίας τους και εντός των Καταστημάτων. Πολλές φορές εργάστηκαν Σαββατοκύριακα και αργίες.

Ο ΕΛ-ΤΑ για το έργο αυτό δηλαδή της προσέλκυσης των συνταξιούχων – επιδοματούχων  του ΟΓΑ  και της ένταξής τους για πληρωμή μέσω ΕΛ-ΤΑ, που αποτέλεσε αδιαμφισβήτητη επιτυχία έναντι των ανταγωνιστών μας , θέσπισε αποζημίωση 2.50 € ανά εγγραφή στο σύστημα WEB RIPOSTE.
Δυστυχώς η πληρωμή της αποζημίωσης  ακόμη εκκρεμεί και δεν νομίζουμε αυτό να γίνεται από έλλειψη χρημάτων, όταν απλόχερα ο ΕΛ-ΤΑ προτίθεται να καταβάλει 300,00 € καθαρά “ως έξοδα κίνησης”  για αποσπάσεις του προσωπικού  των Διευθύνσεων .

Εξάλλου ο ΕΛ-ΤΑ ωφελήθηκε πολλαπλώς από την επιτυχία του έργου αυτού.

Εκτός αυτού κ. Σύμβουλε η αξιοπιστία της Διοίκησης θα αμφισβητηθεί έντονα καθώς και οι υποσχέσεις της για άλλες αποζημιώσεις- bonus σε  προϊόντα και υπηρεσίες που ζητούνται να προωθήσουμε και θα υπάρξουν αρνητικά αποτελέσματα που κανείς δεν τα θέλει στο σημερινό περιβάλλον που ζούμε.

Περιμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας, στο δίκαιο αίτημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ    
ΠΟΣΤ & Παρατάξεις
                                                                
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Βάιος Μπουρογιάννης               Χαλάτσης Κων/νος