12 Μαρ 2012

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ δίπλα από το σπίτι του Χρυσοχοΐδη - Άγρια συμπλοκή με αστυνομικούς στην Καλλιθέα

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ της Καλλιθέας σημειώθηκε το πρωί δίπλα στο σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην οδό Λυκούργου. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δεκάδες αστυνομικοί.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε με πιστόλι κατά των αστυνομικών με...
 αποτέλεσμα ένας να τραυματιστεί στο πόδι. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς τραυματίζοντας τον δράστη ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο. 




Την ίδια ώρα, στην περιοχή της Καλλιθέας στη συμβολή των οδών Θησέως και Βρισηίδος σημειώθηκε συμπλοκή με πυρά μεταξύ αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και ενόπλων οι οποίοι φορούσαν περούκες. Από την ανταλλαγή πυρών, τραυματίστηκε ένας από τους δράστες, ενώ ο δεύτερος ένοπλος συνελήφθη και ανακρίνεται στην Ασφάλεια. Είχε προηγηθεί καταδίωξη όταν προσπάθησε να διαφύγει με μοτοσικλέτα.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ θέλησαν να ελέγξουν τα στοιχεία της ταυτότητας των αγνώστων.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί ο σκοπός των δύο ένοπλων στην περιοχή, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήθελαν να διαπράξουν ληστεία, επειδή σε απόσταση περίπου ενός οικοδομικού τετραγώνου βρίσκονται τα ΕΛΤΑ της Καλλιθέας.
Πηγή:
http://www.newpost.gr