6 Απρ 2012

Έκτακτη σύσκεψη κορυφής χθες το απόγευμα στο ΠΑΣΟΚ – Αναζητείται ενιαία γραμμή

Έκτακτη σύσκεψη κορυφής σήμερα το απόγευμα στο ΠΑΣΟΚ – Αναζητείται ενιαία γραμμήΈκτακτη σύσκεψη της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να καθοριστεί η προεκλογική στρατηγική του κόμματος έχει συγκαλέσει για σήμερα, Πέμπτη, το απόγευμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, φέρεται να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος από τις συνεχείς ...
αποχωρήσεις στελεχών από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, αλλά και από την κοινοβουλευτική ομάδα, με τελευταίο «κρούσμα» την Α. Αγάτσα (για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ).
Στη σύσκεψη, θα συμμετέχουν τα μέλη της γραμματείας της Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος, στην οποία είναι οι Κώστας Σκανδαλίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Δημήτρης Ρέππας, Πέτρος Ευθυμίου, Άννα Διαμαντοπούλου, Φώφη Γεννηματά, Χρήστος Παπουτσής, Χρήστος Πρωτόπαπας και Μίμης Ανδρουλάκης. Εκτός του καθορισμού της προεκλογικής στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ, τη σύσκεψη θα απασχολήσει έντονα και το πώς θα εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρχει πολυφωνία, αλλά ενιαίος πολιτικός λόγος.
Μάλιστα, άλλη μια αφορμή για να «παταχθούν» τα φαινόμενα παρεκκλίσεων από την κεντρική γραμμή, δόθηκε από τις δηλώσεις που έκανε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος τάχθηκε ευθέως υπέρ της συνεργασίας και συγκυβέρνησης με τη ΝΔ μετά τις εκλογές. Η «παρέμβαση» αυτή του κ. Παπακωνσταντίνου, φέρεται να προβλημάτισε ιδιαίτερα τον κ. Βενιζέλο, καθώς είχε γίνει προσπάθεια ώστε η συγκεκριμένη συζήτηση να σταματήσει και να φύγει από το προσκήνιο.

Σημειώνεται ότι πριν από τη συνεδρίαση της γραμματείας της Εκλογικής Επιτροπής, ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί με την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία έχει διαγραφεί από την ΚΟ του κόμματος, όταν καταψήφισε το Μνημόνιο ΙΙ. 
Πηγή: www.eklogika.gr