10 Ιουλ 2012

Τέλος το χρονοεπίδομα για τους εργαζόμενους στα ΕΛΤΑ


Μας είπαν λαϊκιστές, μας είπαν κινδυνολόγους, μας είπαν λασπολόγους, μας είπαν πως  τρομοκρατούμε τους Συναδέλφους με υπερβολές και ανακρίβειες που διασπείρουμε μέσα από τη σελίδα μας για δήθεν νέα μέτρα, νέες περικοπές και άλλα πολλά.
Σ' αυτούς, (τα ηγετικά στελέχη της ΠΟΣΤ), που μας προσάπτουν όλα τα παραπάνω, που με την υπεύθυνη και σθεναρή στάση τους τα δύο τελευταία χρόνια ....
υπερασπίστηκαν και υπερασπίζονται τα εργασιακά δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας και γλυτώσαμε τα χειρότερα (όπως λένε), που με τις βαρυσήμαντες δηλώσεις τους, του τύπου "αποτελεί για μας κόκκινη γραμμή", που μας διαβεβαιώνουν κάθε φορά πως κατόπιν ενεργειών τους καταφέρνουν πάντα να μας σώζουν, σ' αυτούς που μας καθησυχάζουν λέγοντας πως "είμαστε κατοχυρωμένοι με την κοινή συμφωνία του Οκτώβρη του 2010 και δεν βιαζόμαστε να υπογράψουμε τώρα νέα συλλογική σύμβαση", γιατί (όπως λένε) οι όροι των παλαιότερων συλλογικών συμβάσεων συνεχίζουν να ισχύουν μέχρι τον Οκτώβρη του 2013, (το χρονοεπίδομα δεν ήταν κατοχυρωμένο σύμφωνα με τον όρο 1 της ΕΣΣΕ του 2005 και με την παράγραφο 10 του όρου Η1 της ΕΣΣΕ της 3/6/2002;;;;),  
σ' αυτούς αφιερώνουμε  την υπ' αριθμ. 112/72/460/09-07-2012 χθεσινή ειδική εγκύκλιο του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΤΑ που αναστέλλει αναδρομικά τη χορήγηση του επόμενου (από το ήδη κατεχόμενο) χρονοεπιδόματος από τις 14 Φεβρουαρίου του 2012, για όλο το προσωπικό του Οργανισμού.
Σε όσους μάλιστα, έχει χορηγηθεί χρονοεπίδομα μετά την 14/02/2012, θα κληθούν να επιστρέψουν πίσω τα χρήματα που αντιστοιχούν στο ποσό που έλαβαν μέχρι σήμερα.

Μην εκπλαγείτε, αν σήμερα κάποιοι πανηγυρίζουν γιατί κατάφεραν για άλλη μια φορά να μας σώσουν, αφού και πάλι κατόπιν ενεργειών τους χάνουμε μόνο…… το χρονοεπίδομα!!!!

Διαβάστε τη σχετική εγκύκλιο, (κάντε κλικ πάνω στο έγγραφο για μεγέθυνση):