2 Ιουλ 2012

Αποχωρεί από τη ΔΗΜΑΡ μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας

O κ. Μπαγιώργος είχε στείλει επιστολή στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη.Τον δρόμο της αποχώρησης από τη ΔΗΜΑΡ φαίνεται πως επιλέγει το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Στέφανος Μπαγιώργος, μετά την άκαρπη συνάντηση που είχε την Παρασκευή το βράδυ με τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη....

Αν και δεν έχει υπάρξει δημόσια δήλωσή του, ο κ. Μπαγιώργος επιμένει στη διαφωνία του για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά, όπως, μαζί με τρία ακόμη μέλη, είχαν καταθέσει σε κείμενό τους στην ΚΕ του κόμματος και είχαν μειοψηφίσει.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ ο κ. Μπαγιώργος είχε στείλει επιστολή στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, εξηγώντας την άποψή του για τη λανθασμένη στρατηγική του κόμματος.
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν την Παρασκευή το βράδυ και συζήτησαν όλες τις παραμέτρους που έχουν προκύψει, με τον κ. Κουβέλη, κατά πληροφορίες, να ζητά την αναθεώρηση των απόψεών του.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μπαγιώργος αρνήθηκε, επέμεινε σε αυτές και σήμερα το πρωί εξέφρασε σε συνομιλητές του τη διάθεση να αποχωρήσει.
Οι υπόλοιποι τρεις που είχαν διαφωνήσει επιμένουν μεν στις απόψεις τους για την απόφαση του κόμματος, αλλά παραμένουν στη ΔΗΜΑΡ και προβάλλουν το επιχείρημα πως «όταν η κοινωνία πάει αριστερά το ίδιο πρέπει να κάνει και το κόμμα».
Πηγή:http://www.24h.gr