9 Ιουλ 2012

Αντώνης Σαμαράς: «Προτεραιότητά μας ανάπτυξη και επενδύσεις»

eurokinissi
Την πολιτική των αποκρατικοποιήσεων υπερασπίστηκε πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα της Βουλής στη δευτερολογία του, επί των προγραμματικών δηλώσεων της Βουλής, αφήνοντας αιχμές προς ....
τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Τις τελευταίες ημέρες ήρθε στην επιφάνεια η σύγκρουση του νέου με το παλαιό που αντιστέκεται» είπε ο κ. Σαμαράς. «Όλα τα κόμματα έχουν ευθύνη, αναμάρτητος δεν υπάρχει» είπε ο πρωθυπουργός.

«Υπάρχουν κόμματα που αντιστέκονται στην αλλαγή. Είναι χονδροειδής λαϊκισμός ότι βάλαμε πωλητήριο στη χώρα» επεσήμανε και αναρωτήθηκε «είναι ξεπούλημα οι αποκρατικοποιήσεις, ώστε να αποτραπεί η χρεοκοπία της χώρας;».

Ο κ. Σαμαράς απευθύνθηκε προς τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντάς του: «Αφήστε τα παλιά παχιά λόγια, αφήστε τις απειλές» χαρακτηρίζοντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως «αβανταδόρους του λόμπι της δραχμής». Παράλληλα είπε χαρακτηριστικά «αν θέλετε κ. Τσίπρα, πρώτον εμένα να βάλετε φυλακή».

«Εμείς μιλούμε για επενδύσεις. Εσείς μιλάτε για κράτος, κράτος, κράτος, κράτος» συμπλήρωσε σημειώνοντας ότι προτεραιότητα είναι η ανάπτυξη.

«Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να διαλυθούν τα πάντα για αν έρθετε να κυβερνήσετε» είπε λέγοντας με νόημα ότι «εδώ δεν είναι 15 μελές».

«Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει το ευρώ. Ο δρόμος της συνευθύνης είναι το καινούριο. Να σεβαστούμε την εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός» κατέληξε ο πρωθυπουργός.
Πηγή: newpost.gr