5 Ιουλ 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Ανακρίβειες από Άσμουσεν για τους δημόσιους υπαλλήλους

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Π. Κουρουμπλής κατηγόρησε το στέλεχος της ΕΚΤ για παραπληροφόρησηΟ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουμπλής κατηγόρησε το στέλεχος της ΕΚΤ Γιορκ Άσμουσεν  για παραπληροφόρηση και δημιουργία αρνητικού κλίματος για τους Έλληνες, καταγγέλοντας ταυτόχρονα ότι αποκρύφτηκε...
δήλωσή του σχετικά με τις απολαβές στο Δημόσιο.
«Ο κ. Άσμουσεν στο συνέδριο του Economist ανέφερε ότι ο μέσος μισθός στο δημόσιο τομέα στη χώρα μας ανέρχεται στα 3.000 ευρώ. Είναι προφανές ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στερούνται σοβαρότητας και επαγγελματισμού εφόσον προβαίνουν σε τέτοιου μεγέθους ατοπήματα. Επιβάλλουν εκβιαστικά τις καταστροφικές πολιτικές τους, χωρίς να φροντίζουν να ενημερωθούν για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα» δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής.
Ακόμα, ο εκπρόσωπος της Κ.Ο. Του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι η δήλωση αυτή του στελέχους της ΕΚΤ δεν δημοσιοποιήθηκε. Συγκεκριμένα είπε: «Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το εν λόγω σημείο της ομιλίας του κ. Άσμουσεν σχετικά με τα παραπάνω, παραλείπεται μυστηριωδώς στην επίσημη μετάφραση στα ελληνικά που δίδεται στη δημοσιότητα μέσω του ιστότοπου του Economist. Είναι προφανές ότι με τον τρόπο αυτό επιχειρείται η απόκρυψη της σκανδαλώδους δήλωσης, γεγονός που παραβιάζει κάθε κανόνα δεοντολογίας.»
Πηγή:http://www.24h.gr