17 Ιαν 2013

Η πιο «φορτωμένη», σε όγκο αποστολών, χρονιά το 2012 για τη FedEx

Η FedEx Express υποδέχτηκε προετοιμασμένη την πιο πολυάσχολη ημέρα στην ιστορία της εταιρείας. Από την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου και μέχρι τα Χριστούγεννα, η FedEx είχε ετοιμαστεί για να διεκπεραιώσει περισσότερες από 280 εκατομμύρια αποστολές μέσα από παγκόσμια δίκτυα ....
αποστολής της.
Πρόκειται για αύξηση 13% για την περίοδο των Χριστουγέννων σε σχέση με πέρυσι, όταν διαχειρίστηκε 247 εκατομμύρια αποστολές. Η FedEx Corp είδε σχεδόν 19 εκατομμύρια πακέτα να αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο στις 10 Δεκεμβρίου μόνο.
Στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την ινδική υποήπειρο και την Αφρική (EMEA), η πιο πολυάσχολη μέρα για τη FedEx Express σε αποστολές εκτός περιοχής αναμενόταν η Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου, η οποία σημείωσε μια αύξηση της τάξης του 6% σε σχέση με πέρυσι. Ομοίως, η 17η Δεκεμβρίου αναμενόταν να έχει τη μεγαλύτερη κίνηση για αποστολές που εισέρχονται στην περιοχή. Η FedEx διεκπεραίωσε περισσότερες από 70 εκατομμύρια αποστολές κατά την εβδομάδα 9-15 Δεκεμβρίου, σημειώνοντας αύξηση 10% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011.
«Το δίκτυο της FedEx Express EMEA ήταν και πάλι έτοιμο να υποστηρίξει το μεγάλο όγκο των παραδόσεων που αναμένεται φέτος» δήλωσε ο Gerald P. Leary, πρόεδρος της FedEx Express για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την ινδική υποήπειρο και την Αφρική (EMEA). «Αυτό καθίσταται εφικτό χάρη στη δέσμευση των μελών της ομάδας μας σε όλη την περιοχή και σε παγκόσμιο επίπεδο για να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, ειδικά κατά τη διάρκεια της πιο απαιτητικής, από άποψη δουλειάς, εποχής».
 
Πηγή: metaforespress.gr