12 Μαρ 2013

Το Ν. Ανδρουλάκη προτείνει για γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ο Ευ. Βενιζέλος – Νέο πεδίο αντιπαράθεσης

Το Ν. Ανδρουλάκη προτείνει για γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ο Ευ. Βενιζέλος – Νέο πεδίο αντιπαράθεσηςΤο Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ θα προτείνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τη θέση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, όπως προέκυψε από σύσκεψη που είχε με στενούς του συνεργάτες. Σημειώνεται ότι η εκλογή του Πολιτικού Συμβουλίου και του νέου γραμματέα του κόμματος, θα γίνει ....
την Πέμπτη από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.  
Πάντως, η πρόθεση αυτή του κ. Βενιζέλο, δημιουργεί ένα νέο πεδίο αντιπαράθεσης στο εσωτερικό του κόμματος, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι σε περίπτωση που εκλεγεί ο κ. Ανδρουλάκης, τότε θα συγκεντρώσει πολλές εξουσίες στα χέρια του. Στο πλαίσιο αυτό, οι αντίπαλοι του κ. Ανδρουλάκη φέρονται να αναζητούν άλλο υποψήφιο.
Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι κάποια μέλη της ΚΠΕ απειλούν ακόμη και με παραίτηση γιατί δεν μπορούν να αντέξουν τον συνδυασμό «Ανδρουλάκης γραμματέας και ΠΑΣΟΚ με πολιτικά στελέχη στην κυβέρνηση». Από την πλευρά του κ. Ανδρουλάκη, πάντως, διαρρέει ότι πρόθεσή του είναι να ενώσει και όχι να διαιρέσει.
Πηγή: eklogika.gr