11 Απρ 2013

Ερωτήματα για τις εισφορές στο ΤΕΑ ΕΛΤΑ



φωτο αρχείου
Το σωματείο Εργαζομένων στα ΕΛΤΑ Φθιώτιδας & Ευρυτανίας με έγγραφο του προς την ΠΟΣΤ και τις συνδικαλιστικές παρατάξεις αναδεικνύει  το θέμα της φορολόγησης των εισφορών στο ΤΕΑ ΕΛΤΑ αφενός, αφετέρου την έλλειψη ενημέρωσης προς ....
τους Συναδέλφους στο συγκεκριμένο θέμα.

Το Σωματείο στο έγγραφο του αναφέρει συγκεκριμένα: 

Συνάδελφοι

Με έκπληξη είδαμε στα εκκαθαριστικά μας σημειώματα του μηνός ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 το ποσοστό και το ποσό  της κράτησης του 1,15% που αφορά το ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΕΑ – ΕΛΤΑ  να μετατοπίζεται από την στήλη των κρατήσεων , στην στήλη των ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ !!!
Τα ερωτήματα από τους συναδέλφους είναι πολλά και ορισμένοι μιλούν ότι για να μετατοπίστηκε από την στήλη των ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ στη στήλη των ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ , ότι άρχισαν να μας το φορολογούν πλέον ως ΕΙΣΟΔΗΜΑ.
Επειδή δεν έχουμε ενημερωθεί και δεν γνωρίζουμε τίποτα για το θέμα αυτό και επειδή ενδεχομένως αν φορολογηθούν τα χρήματά μας που μαζεύονται ή είναι μαζεμένα μέχρι σήμερα στο ΤΕΑ- ΕΛΤΑ,  είναι μεγάλη η επιβάρυνση του κάθε εργαζόμενου, παρακαλούμε για την άμεση πληροφόρησή μας έτσι ώστε να ενημερώσουμε στη συνέχεια τα μέλη μας. 

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                        Ο Γ. Γραμματέας
Βάϊος  Μπουρογιάννης           Χαλάτσης Κων/νος