4 Απρ 2013

«Ενός λεπτού φωνή» για την στήριξη της Κύπρου


image18
Με πρωτοβουλία του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης», 60 Έλληνες από τον χώρο του πολιτισμού, των γραμμάτων και γενικότερα του πνεύματος θα στείλουν το δικό τους μήνυμα στήριξης προς τους πολίτες της Κύπρου, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για ....
το νησί.
Συγκεκριμένα, το ίδρυμα, λόγω της ιδιαίτερης σχέσης του Μιχάλη Κακογιάννη με την Κύπρο, αποφάσισε να καλέσει φίλους και συνεργάτες να λάβουν μέρος σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, το οποίο θα διαδοθεί μέσω του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Η μαγνητοσκόπηση αυτών των μονόλεπτων βίντεο έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη και την Παρασκευή.
Μεταξύ των ανθρώπων που μιλούν για την Κύπρο είναι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θ. Πελεγρίνης, ο πρύτανης της ΑΣΚΤ Γιώργος Χαρβαλιάς, ο Κώστας Καζάκος, η Εύα Κοταμανίδου, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Λάκης Λαζόπουλος ο Άγγελος Αντωνόπουλος, η Σοφία Φιλιππίδου, η Ελένη Ζιώγα, ο Διονύσης Τσακνής, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο Κώστας Βαρώτσος η Άννα Φιλίνη, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Νότης Μαυρουδής, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Ανδρέας Στάικος, η Ροδάνθη Σεντούκα, ο Γιώργος Κακουλίδης, ο Κώστας Λαμπρόπουλος, ο Σταύρος Τσακίρης, και ο Μανώλης Μητσιάς.
Πηγή: ysterografa.gr