13 Μαΐ 2013

Λουκέτο στην εφημερίδα "6 μέρες"

Λουκέτο στην εφημερίδα "6 μέρες"
Η εφημερίδα «6 μέρες» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο ως καθημερινό φύλλο και έπειτα έγινε εβδομαδιαία, τελικώς βάζει λουκέτο, όπως ανακοίνωσε ο εκδότης Αντώνης Δελλατόλας. Η εφημερίδα που πάτησε σχεδιαστικά πάνω στη Liberation δεν άντεξε καθώς όπως αποδείχθηκε ο εκδότης ήταν ....
μπλεγμένος σε πολλά και έτσι το έντυπο στερήθηκε της... έξωθεν καλής μαρτυρίας.
Τη χαριστική βολή έδωσε η επιστροφή των €500 χιλ. στο ελληνικό Δημόσιο και την Proton Bank τα οποία ο Α. Δελλατόλας είχε λάβει με έμβασμα από τον Πέτρο Κυριακίδη, ως στήριξη, αλλά για τα οποία βρέθηκε να κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Με επιστολή του προς τους εργαζόμενους στην εφημερίδα, συντάκτες και μη, επιστολή η οποία αναρτήθηκε και στο ενημερωτικό site του φύλλου, ο Αντώνης Δελλατόλας, αναφέρει:
«Αγαπητοί συνάδελφοι, η προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί από τον περασμένο Οκτώβρη για την έκδοση των "6μερών" δυστυχώς ξεπέρασε τις δυνάμεις μας και έφτασε στο τέλος της. Παρά τη σκληρή δουλειά μας δεν καταφέραμε να νικήσουμε τη δυσμενέστατη συγκυρία, η οποία χτυπά με ιδιαίτερη ένταση και στον χώρο του Τύπου. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια και την καλή συνεργασία».
 
Πηγή: sofokleousin.gr