15 Μαΐ 2013

Από τα ΕΛΤΑ στη Wind η Σούλα Έβανς. Σε ρόλο καθηκόντων συμβούλου διοίκησης

Καθήκοντα σύμβουλου διοίκησης στη WIND Ελλάς αναλαμβάνει από τις 27 Μαΐου η κυρία Σούλα Έβανς, η οποία θα αναφέρεται στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Νάσο Ζαρκαλή.

Σύμφωνα με την WIND, η κυρία Έβανς θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, τον συντονισμό των ενεργειών για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών από τα προϊόντα και τις ....
υπηρεσίες της εταιρία.
Η κυρία Έβανς διαθέτει 27 χρόνια διεθνούς επαγγελματικής εμπειρίας κι έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος σε τομείς, όπως ο επιχειρησιακός σχεδιασμός, το marketing, οι πωλήσεις και η εξυπηρέτηση πελατών στις τηλεπικοινωνίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Ειδικότερα, έχει διατέλεσει γενική εμπορική διευθύντρια στα ΕΛΤΑ, διευθύνουσα σύμβουλος στην On Telecoms, διευθύνουσα σύμβουλος στην Altec Telecoms και γενική διευθύντρια εταιρικών και οικιακών πελατών του ΟΤΕ. Νωρίτερα, είχε διατελέσει γενική διευθύντρια επιχειρησιακών και οικιακών πελατών στην Ιρλανδική Eircom, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί στην British Telecom.
Η κυρία Έβανς είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Birmingham στην Μ. Βρετανία.
Πηγή: metaforespress.gr