14 Ιουν 2013

«Η ευθανασία δεν είναι θεραπεία» λέει ο Ι. Τσουκαλάς για την ΕΡΤ

Σε άρθρο που ανήρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα με τίτλο: «Η ευθανασία ως θεραπευτική μέθοδος» ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Ιωάννης Τσουκαλάς διαχωρίζει τη θέση του από τις κυβερνητικές επιλογές και ασκεί δριμεία κριτική στη ΝΔ για το κλείσιμο της ΕΡΤ....

Στην προσωπική του ιστοσελίδα δεν διστάζει να κάνει λόγο για αποκρουστική σιγή που επιβλήθηκε στα δημόσια ραδιοτηλεοπτικά μέσα :
«Έντρομος ακροώμαι  την αποκρουστική σιγή που επιβλήθηκε στα δημόσια ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, υπό τον εκκωφαντικό θόρυβο των υπερχρεωμένων, διαπλεκόμενων, χωρίς άδεια λειτουργούντων ιδιωτικών αντίστοιχων μέσων του συστήματος, σε χώρα ημιαναίσθητης ή και επιληπτικά λειτουργούσας δημοκρατίας» και συπληρώνει ότι η εξαγγελία ίδρυσης νέου φορέα «ολίγον με παρηγορεί».

Σε άλλο σημείο της παρέμβασής του ο κ. Τσουκαλάς γράφει:
«Γνωρίζω επίσης, ότι κανένας σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ιδίως όταν ως θεραπεία νοείται η ευθανασία και το πεδίο εφαρμογής η δημόσια ενημέρωση και το δημόσιο συμφέρον. Στην πολιτική, οι συμβολισμοί λόγων και πράξεων συχνά υπερβαίνουν σε συνέπειες, όσα οι ενεργουντες νόμισαν πως θα πετύχουν, με τους σχεδιασμούς τους.

Πηγή:http://www.protothema.gr