15 Ιουλ 2013

Να τους σταματήσουμε, πριν είναι πολύ αργά.


Πόσο ακόμη μπορούμε να τους ανεχτούμε να μας καταστρέφουν τις ζωές μας, να σκοτεινιάζουν τα όνειρα και να μαυρίζουν τις ελπίδες μας.  
Πανεργατικός ξεσηκωμός ΤΩΡΑ
 Όλοι στη Γενική Απεργία της 16ης Ιούλη
Η κοινωνία είναι βυθισμένη στη φτώχεια και την ανέχεια, χιλιάδες συνάνθρωποι μας αυτοκτονούν μη μπορώντας να τα βγάλουν πέρα, άλλοι περιμένουν υπομονετικά ....
στα συσσίτια για ένα πιάτο φαΐ. 
Οι άνεργοι πια αποτελούν το 1/3 του πληθυσμού και όσοι δουλεύουν ακόμη πληρώνονται με τριτοκοσμικούς μισθούς,  οι απολύσεις και τα λουκέτα στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αποτελούν καθημερινή ρουτίνα, η δημόσια τηλεόραση κλειστή και 2700 εργαζόμενοι-απολυμένοι. 
Απολύονται εκπαιδευτικοί και κλείνουν σχολεία, απολύεται προσωπικό στην υγεία και κλείνουν νοσοκομεία, προετοιμάζουν το έδαφος για μαζικές κατασχέσεις κατοικιών.
Κι εμείς τα παρακολουθούμε από το καναπέ μας και νομίζουμε πως βλέπουμε ταινία που αφορά τη ζωή κάποιων άλλων. 
Έχουμε κρύψει το κεφάλι μας στην άμμο και νομίζουμε οι αφελείς πως θα γλυτώσουμε.
Ξυπνάτε αδέρφια……
Η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχοντας ταυτιστεί πλήρως με τις απαιτήσεις της τρόικας και υπηρετώντας τις δυνάμεις του παγκόσμιου κεφαλαίου, συνεχίζει ακάθεκτη και κλιμακώνει την επίθεση ενάντια στα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα, οδηγώντας στην καταστροφή την οικονομία και ολόκληρη την κοινωνία.
Το νέο μνημόνιο πήρε σάρκα και οστά και ήρθε για ψήφιση στη Βουλή, να μας αποτελειώσει.
Το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο προωθεί την κατάργηση του κατώτερου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, επιταχύνει τις διαδικασίες για χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο, προετοιμάζει νέα φορολογική λαίλαπα.
Απέναντι σε αυτή την απροκάλυπτη επίθεση της  συγκυβέρνησης και της τρόικας μόνο ένας δρόμος υπάρχει. Ο δρόμος της αντίστασης της σύγκρουσης και του διαρκούς παρατεταμένου αγώνα, με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής.


Τώρα πρέπει να βάλουμε τέλος στην ομηρία μας, με τους αγώνες μας και τη συμμετοχή μας στην αυριανή απεργία.
 Ας το καταλάβουμε επιτέλους
Ή ΕΜΕΙΣ, Ή ΑΥΤΟΙ

Η μόνη απάντηση είναι η μαζική ταξική αντίδραση στην αντιλαϊκή-αντεργατική πολιτική τους. 
Ένας πανελλαδικός-πανεργατικός ξεσηκωμός που θα βάλει τέλος στην πολιτική τους, στα μνημόνια τους και στη βάρβαρη επίθεσή τους. 

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΡΙΟ στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ

Για να μην περάσει καμιά απόλυση και καμιά διαθεσιμότητα.
Για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
Για την υπεράσπιση του εισοδήματος (μισθοί-συντάξεις), ώστε να μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.
Ενάντια στην ανεργία και τα λουκέτα των επιχειρήσεων και τις απολύσεις
Για να μην κλείσει κανένα νοσοκομείο, κανένα σχολείο, για να μην περάσει το ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων και της δημόσιας περιουσίας.
Για τη Δημοκρατία!!!
Εμείς θα είμαστε οι Νικητές