12 Ιουλ 2013

Οι Εργαζόμενοι στο Τ Τ διαψεύδουν δημοσιεύματα που τους παρουσιάζουν να έχουν προτίμηση σε υποψήφιο νέο εργοδότη τους

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων στο ΤΤ, επιτίθεται εναντίον όσων δημοσιεύουν στον ηλεκτρονικό τύπο πως, οι Εργαζόμενοι στο Ταμιευτήριο δείχνουν την προτίμηση τους σε συγκεκριμένη τράπεζα για να αγοράσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και διευκρινίζουν πως είναι υπέρ της αυτονομίας του και της παραμονής του υπό δημόσιο έλεγχο.
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση τους: ....



"Με αφορμή ψευδείς και προκλητικές αναρτήσεις σε μέρος του ηλεκτρονικού τύπου που φέρουν το Σύλλογο Εργαζομένων του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δήθεν να δείχνει την προτίμησή του σε συγκεκριμένη τράπεζα για την πώληση του νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δηλώνουμε τα εξής. 

Είναι ντροπή και αίσχος η κατασυκοφάντηση του αγώνα των εργαζομένων από συγκεκριμένα συμφέροντα και δημοσιεύματα.

Οι θέσεις των εργαζομένων είναι σαφείς:

-          Όλα τα Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια στον κόσμο είναι υπό δημόσιο έλεγχο. Το Ελληνικό Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.

-          Το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πρέπει να παραμείνει αυτόνομο και να διατηρήσει τον διακριτό ρόλο του στο Τραπεζικό σύστημα.

-          Η διασφάλιση θέσεων εργασίας, τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα, είναι αδιαπραγμάτευτα.

Σε καμία περίπτωση οι εργαζόμενοι στο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν επιλέγουν Τράπεζες και Τραπεζίτες.

Υπηρετούμε το χρέος μας στον ιστορικό θεσμό του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και παλεύουμε για το μέλλον του οργανισμού και των εργαζομένων σε αυτό.

Ερωτούμε… Τόσο ξεδιάντροπα πλέον αποκαλύπτονται οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι από ιδιώτες Τραπεζίτες; «Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι».

Οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχουν αποδείξει με τις πράξεις, τους αγώνες και με την ιστορική τους διαδρομή ποιοι είναι."