13 Οκτ 2014

ΜΕΤΑ:Τυπογραφικό λάθος ή σκοπιμότητα;

Σχόλιο του ΜΕΤΑ για την απόφαση της ΓΣΕΕ
Η απόφαση της διοίκησης της ΓΣΕΕ, που συνεδρίασε στις 9 Οκτώβρη 2014, μεταξύ άλλων μίλαγε και για εξουσιοδότηση της εκτελεστικής επιτροπής για κήρυξη 24ωρης απεργίας με την κατάθεση του...
προϋπολογισμού που γίνεται περίπου στα μέσα Νοέμβρη.Στο δελτίο τύπου όμως, που βγήκε, δεν λέει με την κατάθεση αλλά με την ψήφιση δηλαδή ...καλά Χριστούγεννα. Τυπογραφικό λάθος ή σκοπιμότητα; Αν πρόκειται για λάθος εύκολο είναι να διορθωθεί. Η σκοπιμότητα όμως δημιουργεί τεράστια προβλήματα και βυθίζει ακόμη πιο βαθιά στο τέλμα και την ανυποληψία τη γενική συνομοσπονδία.

Υπενθυμίζεται ότι το ΜΕΤΑ προτείνει, με βάσει επιστολή που έστειλε σ' όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, δεκαήμερο αγωνιστικών παρεμβάσεων, στο διάστημα από 8 έως 17 Νοέμβρη, που θα περιλαμβάνει συγκεντρώσεις και περιοδείες σε όλους τους χώρους δουλειάς, γενική πανεργατική παλλαϊκή απεργία στις 12 Νοέμβρη, με τη συμμετοχή του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, των επαγγελματιοβιοτεχνών και εμπόρων, των επιστημονικών οργανώσεων κλπ και κορύφωση με τη συμμετοχή στις πορείες και τις εκδηλώσεις για 41η επέτειο από την εξέγερση του πολυτεχνείου τον Νοέμβρη του 1973.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η Ε/Ε της ΑΔΕΔΥ έχει ζητήσει κοινή συνεδρίαση με την Ε/Ε της ΓΣΕΕ για τον προγραμματισμό κοινών δράσεων και ενεργειών, και απάντηση ακόμη δεν πήρε!
Πηγή:http://ergasianet.gr